Review from our concert in Luleå

We got a nice review from our concert in Luleå 19th of April. Read the whole review at Norrbottens-Kuriren

Short version in swedish
“Sist ut är den internationella blockflöjtensemblen Woodpeckers Recorder Quartet. Fyra musiker från Sverige, Danmark, Irland och Norge. Bara någon minut in i konserten är alla fördomar om blockflöjter jag haft med mig från grundskolan omkullkastade. Ensemblen visar att det går att göra näst intill vad som helst med en blockflöjt. (…) Det är en fascinerande uppvisning av ett väldigt underskattat instrument. Musikerna är spralliga och lekfulla, något som passar väldigt bra till den musik de framför. Efteråt är jag varm i kroppen och har ett leende på läpparna.”
lulea19thaApril

Leave a Reply

Your email address will not be published.