Sneak Peek of the new piece by Jarlestam

Here is a sneak peek of the new piece by Patrik Jarlestam, that we will premiere in October. We’re looking forward 🙂
October 3rd in Copenhagen, World premiere of “The atrocities of mass displacement”

The atrocities of mass displacement

Review from our concert in Luleå

We got a nice review from our concert in Luleå 19th of April. Read the whole review at Norrbottens-Kuriren

Short version in swedish
“Sist ut är den internationella blockflöjtensemblen Woodpeckers Recorder Quartet. Fyra musiker från Sverige, Danmark, Irland och Norge. Bara någon minut in i konserten är alla fördomar om blockflöjter jag haft med mig från grundskolan omkullkastade. Ensemblen visar att det går att göra näst intill vad som helst med en blockflöjt. (…) Det är en fascinerande uppvisning av ett väldigt underskattat instrument. Musikerna är spralliga och lekfulla, något som passar väldigt bra till den musik de framför. Efteråt är jag varm i kroppen och har ett leende på läpparna.”
lulea19thaApril

Jump, jump, jump – Denmark tour 2016

jump_IMG_6244 johnBA picture that says it all… Playing Vivaldi in our children’s program on our Denmark tour 4th-14th of April 2016.
Thank you John Blæsbjerg for the amazing photo.

Getting ready for Troms

Med rykande färska randiga tröjor till barnföreställningen “Kvittrande klanger” gör vi oss redo för ännu en turné i Norge.
Om en vecka smäller det. 30 konserter, 15 dagar, 20-tal flöjter och 9,5 personer  i turnébussen.  Vi ser fram emot tre veckor med snö, mörker och kyla. Hoppas på norrsken även denna gång.
woodpeckersnyatrojor